Як зрозуміти що людина видалила Ватсап

Нерідко люди даремно витрачають час, намагаючись зв’язатися з будь-ким у WhatsApp через «мертві» профілі, оскільки зрозуміти, що людина видалила «Ватсап», проблематично. В результаті це викликає труднощі при вирішенні ділових питань і може стати причиною конфлікту. Однак у деяких випадках виявити неактивні акаунти все ж таки можна за непрямими ознаками. Я розповім, на що звернути увагу в оцінці профілю.

Як дізнатися, що людина видалила WhatsApp

Існують як непрямі, і прямі ознаки те, що людина не користується програмою WhatsApp. Перевірити останні трохи складніше, тому має сенс розпочати з часу онлайн та історії повідомлень.

Перегляд основних ознак

Насамперед подивіться, коли користувач востаннє був у мережі. Для цього перейдіть до чату з ним. Якщо співрозмовник деінсталював месенджер або не користується ним, ви побачите, що він давно не заходив у програму. Часто час онлайн навіть не відображається під нікнеймом.

Однак, враховуйте, що статус мережі можна також приховати через налаштування приватності. Час відвідування не бачать ті користувачі, які самі вважали за краще засекретити дані про себе.

Іноді відсутність статусу “був у мережі” свідчить про те, що співрозмовник заніс вас до чорного списку. Просунуті користувачі можуть приховувати час онлайн через сторонні програми.

Інша непряма ознака видалення «Ватсапа» – відсутність звітів про прочитання ваших повідомлень. Вони виглядають як 2 сині галочки поруч із текстом чи файлом і свідчать, що людина заходила в чат.

Якщо протягом тривалого часу від користувача не надходили звіти про прочитання, швидше за все він або не включає WhatsApp, або вніс вас до чорного списку.

Є і третій варіант – зміна конфіденційності. У параметрах можна вимкнути надсилання звітів про прочитання. Однак після цього користувач теж перестане отримувати їх від інших.

Якщо у вас або у вашого співрозмовника ця функція деактивована, замість 2 синіх галочок ви побачите 1 сіру, навіть якщо активно переписуватиметеся в цей момент.

Як зрозуміти що людина видалила Ватсап: способи дізнатися, що співрозмовник видалив обліковий запис і як це виглядає

Галочки-позначки повідомлення не завжди коректно відображають ознаку стану статусу.

Запрошення друзів

Перегляд списку друзів – зручний спосіб, який дозволяє зрозуміти, що людина видалила WhatsApp, і не залишає жодних слідів.

Щоб перевірити користувача, зробіть таке:

  1. Відкрийте програму.
  2. Натисніть кнопку додавання чатів. У новому вікні відкриється список тих людей, які внесені до вашого списку контактів і користуються месенджером.

Якщо шуканого співрозмовника в переліку не виявиться, значить він видалив WhatsApp або навіть не встановлював його. Ця людина буде відображатися в іншому списку, якщо ви перейдете у вкладку «Запросити друзів». Однак цей спосіб не завжди працює коректно: іноді люди залишаються у списку доступних контактів навіть після деінсталяції програми.

Як зрозуміти що людина видалила Ватсап: способи дізнатися, що співрозмовник видалив обліковий запис і як це виглядає

Переглядаємо список друзів у чаті.

Пробний дзвінок

Пробний дзвінок – не найзручніший, але найшвидший і точніший метод розпізнання «мертвих» акаунтів. Щоб скористатися ним, просто зателефонуйте користувачеві. Якщо людина видалила «Ватсап», ви навіть не почуєте гудків вихідного виклику, тому що система не зможе надіслати запит.

З цим способом раджу бути обережніше, оскільки зрозуміти, що людина видалила «Ватсап», ви можете, але в разі помилки користувач отримає повідомлення про вхідний дзвінок і може зрозуміти ваші наміри.

Якщо у вас із співрозмовником складні стосунки, краще обмежитися іншими способами перевірки. Також пробні виклики не слід здійснювати вночі доби: ви можете випадково розбудити людину.

Як зрозуміти що людина видалила Ватсап: способи дізнатися, що співрозмовник видалив обліковий запис і як це виглядає

Варіант із дзвінком також може дати відповідь про статус облікового запису.

Що буде видно, якщо видалити WhatsApp

Якщо ви видалите WhatsApp, перестанете отримувати повідомлення про повідомлення та дзвінки з програми. Всі співрозмовники, з якими ви вели листування, як і раніше, бачитимуть чати з вами, проте будь-які надіслані повідомлення залишаться непрочитаними і будуть відзначені 1 сірою галочкою. Дзвінки із програми не будуть доходити до вас.

У разі перевстановлення програми всі ваші листування будуть відновлені з резервних копій, якщо ви не видалили їх вручну або не змінили смартфон.

Додатково ви побачите повідомлення, надіслані вам за час вашої відсутності. Однак повідомлення про вхідні дзвінки, навіть якщо вони були, не відобразяться в історії.

Огляд

nBook
Додати коментар