Режим зникаючих повідомлень в Instagram (Vanish Mode) – що це, як увімкнути?

Іноді ви можете навмисно чи помилково зробити щось дурне чи неприємне у соціальних мережах. Не дивно, що ви не хочете, щоб повідомлення, яке ви відправили комусь, пересилали іншим людям. Такі компанії, як Facebook, постійно вивчають запити та потреби людей і намагаються на них відповідати. Зрештою, саме так продукт чи послуга залишаються популярними та випереджають своїх конкурентів.

Режим зникнення Instagram (Vanish Mode) – що це, як увімкнути?

Як з’явився Vanish Mode

Нещодавно Facebook оголосив, що додає нову функцію до Messenger та Instagram під назвою Vanish Mode. Ця функція була вперше запущена у Сполучених Штатах Америки та деяких інших країнах, але з того часу розширилася. Ця функція скоро буде доступна і в Instagram.

Що таке режим зникнення повідомлень

Коли ви входите в чат із кимось у режимі зникнення, чат автоматично видаляється, і секрети видаляються після його завершення. Чат повністю зашифрований. Якщо співрозмовник робить знімок екрана, Messenger та Instagram повідомлять вас про це. Ви можете увійти до чату лише з людьми, з якими ви пов’язані. Щодо безпеки, варто сказати, що вас попросять дати згоду, якщо ви збираєтеся вступити в таку розмову. Якщо ви почуваєтеся небезпечно або розумієте, що хтось порушує вашу конфіденційність, ви можете повідомити про це як і раніше.

 

Режим зникнення Instagram (Vanish Mode) – що це, як увімкнути?

 

Як увімкнути режим зникнення повідомлень

Щоб увійти в секретну розмову з кимось, проведіть вгору областю чату. Будь-який з вас може вимкнути цю функцію, натиснувши “вимкнути режим зникнення”.

Ось покрокове керівництво:

  • Відкрийте програму та виберіть існуючу область чату у верхньому правому куті або почніть новий чат.
  • Проведіть по екрану вгору.
  • Ваш екран стане чорним, і кілька смайлів відпадуть, показуючи, що ви у режимі зникнення. Те саме відбувається і з вашим одержувачем. Ви можете вийти з режиму, натиснувши «Вимкнути режим зникнення».
  • Ви зможете бачити розмову після входу в режим доти, доки не закриєте вікно.

Чи це доступно в мережі Instagram?

На жаль, режим зникнення поки що недоступний у мережі Instagram, і ви можете спілкуватися тільки зі своїми друзями, як і раніше. Ми пропонуємо, щоб, якщо ви хочете поділитися чимось конфіденційним зі своїм другом, використовуйте програму Instagram на своєму мобільному телефоні або альтернативну програму з цією функцією.

 

Режим зникнення Instagram (Vanish Mode) – що це, як увімкнути?

 

Як вимкнути режим зникнення

Ви можете вимкнути режим зникнення після того, як поділитеся фотографією або секретом, який ви хочете, щоб ваш друг побачив зараз. У цьому випадку вам необхідно зробити наступні кроки:

  • Відкрийте програму Instagram.
  • Відкрийте область чату, для якої раніше було увімкнено режим зникнення.
  • Просто утримуйте та змахніть вгору або натисніть «вимкнути режим зникнення», і все готове!

Критика цієї нової функції

Коли було запущено режим зникнення, багато людей хвалили його, але дехто вважав, що він полегшив обман їхніх партнерів, і ставили під сумнів мотиви цього. Однак Facebook сказав, що при розробці цієї функції вони думали про безпеку людей та контроль над досвідом. Вони додали, що приватно спілкуватися в чаті можуть тільки ті люди, які підключені до Facebook Messenger, і вони можуть вибирати, чи використовувати цю опцію або спілкуватися як раніше.

Висновки

  • Цей режим зникнення – нова функція, яку Facebook додав до Instagram.
  • Досі він доступний не у всіх регіонах світу.
  • Він доступний лише на мобільних телефонах, але поки не у веб-версії.
  • Щоб увімкнути або вимкнути його, виконайте дії, вказані вище
nBook - найцікавіше зі світу IT, Hi-Tech
Додати коментар