Коли розмовляєш у WhatsApp, який статус висвічується

Користувачі часто цікавляться, коли розмовляєш у «Ватсапі», який статус висвічується. У момент спілкування відображається, що людина в мережі, офлайн або є якась інша позначка.

Особливості статусу онлайн у «Ватсапі»

Месенджер відображає останню активність абонента. Якщо контакт використовує програму і, наприклад, переписується, змінює налаштування, з’являється напис «У мережі». Він розташований у вікні листування або в збереженій картці користувача. Після того як закривається «Ватсап», він змінюється на мітку «Було(а)».

Коли розмовляєш Ватсапом який статус висвічується: час останнього візиту при дзвінку, можливість прибрати онлайн

Відображення статусу співрозмовника у WhatsApp.

Буває, що WhatsApp не використовується, але контакт з’являється онлайн. У цьому випадку статус або ще не оновився (напис «У мережі» іноді відображається із затримкою), або програма відкривається часто на кілька секунд. Позначка активності не завжди відображається. Контакт може рідко використовувати програму. Можливо, він вимкнув видимість у налаштуваннях або заблокував абонента. Також відсутність підпису свідчить про проблеми з доступом до Інтернету.

Чи видно статус онлайн під час розмови по WhatsApp

Який статус висвічується, коли розмовляєш у «Ватсапі», ясно з того, що в статусному рядку при виклику позначка «У мережі» не відображається.

Зараз програма показує час останнього візиту. Він залежить від того, чи здійснює дзвінок абонент або приймає його. Якщо користувач дзвонить сам, буде вказано момент набору, оскільки людина зайшла у програму і робить активну дію. Коли дзвінок приймається, позначка залишається незмінною. Наприклад, якщо користувач був у додатку 3 години тому, то рядок залишить стару інформацію, оскільки месенджер не відкривався цілеспрямовано.

Під час розмови принцип відображення активності однаковий і для аудіо-, і для відеодзвінків. Розробники зробили офлайн-мітку при дзвінках для зручності користувачів. При голосовому спілкуванні незручно відповідати у чатах. Якщо відправник бачить статус онлайн, він думатиме, що його повідомлення ігноруються.

Чи можна зробити, щоб ніхто не бачив вас онлайн у WhatsApp

Сервіс не дозволяє прибрати відображення позначки “У мережі”, це пов’язано з політикою компанії. Але є можливість приховати останню активність. Функція доступна через меню, але лише з мобільного телефону. Налаштування застосовується для всіх синхронізованих пристроїв.

Коли розмовляєш Ватсапом який статус висвічується: час останнього візиту при дзвінку, можливість прибрати онлайн

Приховати останню активність у WhatsApp можна в налаштуваннях облікового запису.

Щоб активувати невидимку, потрібно виконати такі кроки:

  1. Відкрити програму.
  2. Натиснути кнопку меню (див. 3 точки у верхньому правому куті екрана).
  3. Вибрати рядок “Параметри”.
  4. Перейти до пункту «Акаунт».
  5. Натиснути на розділ «Конфіденційність».
  6. Вказати варіант «Було(а)».
  7. Натиснути на напис “Ніхто”.

Після зазначених дій усі можливості спілкування збережуться. Можна говорити по аудіозв’язку, приймати повідомлення, але під ім’ям нічого не буде вказано, якщо обліковий запис офлайн. Якщо зайти в програму, статус оновиться на «У мережі».

Можна тимчасово сховати онлайн. Допоможе така функція, як режим польоту. Щоб спрацювати, необхідно переконатися, що увімкнено дозвіл на отримання повідомлень у фоновому режимі. Сервіс бачить абонента, оскільки мережу відключено і телефон недоступний, але лист прийде, і буде можливість його прочитати.

Коли розмовляєш Ватсапом який статус висвічується: час останнього візиту при дзвінку, можливість прибрати онлайн

Увімкнена функція “Режим польоту” допоможе тимчасово приховати статус “онлайн”.

Якщо я не хочу, щоб люди знали, коли я перебуваю в месенджері, то роблю такі дії:

  1. Підключаюся до «Вай-Фаю» та дозволяю отримання всіх повідомлень WhatsApp.
  2. Активую режим “У літаку”.
  3. Відкриваю повідомлення.
  4. Вимикаю режим польоту.

Активність програми не відображається, а повідомлення не будуть зафіксовані як прочитані.

Існує багато програм, які допомагають приховати видимість. Технічно вони переводять смартфон у режим польоту. Цю маніпуляцію користувачі можуть зробити самостійно. Такий софт не має гарантій безпеки. Якщо особисті дані втратяться, сторонні можуть отримати доступ до листування.

Огляд

nBook - найцікавіше зі світу IT, Hi-Tech
Додати коментар