Як видалити обліковий запис у Twitter з комп'ютера чи смартфона?

Як видалити обліковий запис у Twitter з комп'ютера чи смартфона?

Якщо вам набрид Twitter через кількість повідомлень, рекомендацій і нескінченних прямих повідомлень, які ви отримуєте щодня, сьогодні ми пропонуємо вам покрокову інструкцію з усунення цієї проблеми та видалення вашого облікового запису назавжди.

Видалити або деактивувати свій обліковий запис Twitter?

Перш ніж робити будь-які дії, переконайтеся, що ви дійсно знаєте, що хочете зробити. Оскільки ви можете просто захотіти відпочити від цієї соціальної мережі на деякий час, але відновити її в майбутньому, і краще зробити це із збереженням усієї вашої інформації. Якщо це не так, перейдіть до повного видалення облікового запису в Twitter.

Однак слід пам'ятати, що на відміну від Facebook, який дозволяє видалити свій обліковий запис, у Twitter ви не зможете цього зробити, принаймні, безпосередньо. Тому якщо ви шукали кнопку «Видалити» і не знайшли її, це тому, що її не існує.

У цьому випадку ви повинні деактивувати свій обліковий запис і якщо протягом 30 днів ви знову його не заведете, тобто не увійдете в систему, то ваш обліковий запис буде успішно видалено. Тому, якщо потрібно відновити його, запишіть дату видалення, щоб не забути її.

Як деактивувати свій обліковий запис у Twitter?

Отже, без зайвих слів, ознайомтеся з кроками, які потрібно виконати для відключення свого облікового запису. Незалежно від того, чи робите ви це через браузер або програму, кроки, які необхідно виконати, дуже схожі.

  1. Перше, що вам потрібно зробити, це перейти до розділу «Налаштування та конфіденційність».
  2. Опинившись там, ви повинні вибрати ваш обліковий запис.
  3. Далі виберіть “Вимкнення облікового запису”.
  4. І, нарешті, натисніть слово «Вимкнути».
  5. Для підтвердження дії необхідно ввести пароль.

Як видалити обліковий запис у Twitter з комп'ютера чи смартфона?

Якщо ви виконали всі кроки правильно, Twitter деактивує ваш обліковий запис, після чого ваш обліковий запис пропаде з цієї соціальної мережі. Далі почне діяти 30-денний період входу, після якого ваш обліковий запис буде видалено назавжди, і ви не зможете відновити свої дані.

nBook
Додати коментар