Як відновити канал на YouTube, який був прихований

Як відновити канал на YouTube, який був прихований

Якщо в «Менеджері відео» ви побачите повідомлення «Ваш YouTube-канал вимкнено, але на ньому є відео», це означає, що канал був прихований, а ваші відео та інші матеріали не видно для інших користувачів.

Причиною цього може бути приховування каналу в налаштуваннях акаунта Google.

Ще ви можете дивитися відео, розміщувати їх у плейлистах і підписуватися на канали – вся ця діяльність залишається повністю прихованою. Однак, якщо ви хочете, щоб інші користувачі могли переглядати ваш контент, або якщо ви хочете завантажувати відео, додавати коментарі та використовувати плейлисти, вам потрібно увімкнути канал.

Як увімкнути канал і зробити контент знову доступним:

  1. Увійдіть до YouTube.
  2. Відкрийте сторінку «Створити канал» та заповніть форму. Ваш канал на YouTube буде відновлено.
    • У формі не натискайте «Використовувати назву компанії або іншу назву». Вибравши цей пункт, ви створите новий канал замість відновлення прихованого.
  3. Після відновлення каналу ви зможете в «Менеджері відео» відкрити доступ до своїх відео та плейлистів.
nBook - найцікавіше зі світу IT, Hi-Tech
Додати коментар

  1. Анастасія

    Та ну, у мене була ситуація! Мій канал сховали, я думала, все, кінець! Але знайшла спосіб: потрібно просто зв’язатися з підтримкою. Вони реально допомогли! Тепер знову у справі і кайфую від контенту!

    Відповісти