Як видалити обліковий запис Google із браузера Chrome

Як видалити обліковий запис Google із браузера Chrome

Google Chrome використовує ваш обліковий запис Google для синхронізації всієї історії переглядів та інших важливих даних, таких як паролі. Ці дані можуть бути синхронізовані між пристроями, щоб ви могли використовувати їх та продовжити роботу на інших пристроях без будь-яких проблем.

Сьогодні ми маємо короткий посібник, який розповість вам, як ви можете видалити обліковий запис Google з Chrome. Крім того, ми розповімо, як ви можете видалити всі дані Google Chrome із сервера Google.

Дії видалення облікового запису з Google Chrome

Відкрийте Google Chrome та натисніть кнопку меню з трьох точок. Потім виберіть “Параметри”.

Як видалити обліковий запис Google із браузера Chrome

Вгорі ви побачите розділ «Я та Google». Натисніть кнопку «Вимкнути» та в наступному спливаючому вікні також натисніть кнопку «Вимкнути». Якщо ви бажаєте видалити паролі з пристрою та інші дані, тоді поставте галочку у відповідному пункті перед вимкненням.

Як видалити обліковий запис Google із браузера Chrome

Ця дія видаляє обліковий запис Google Chrome і очистить всю історію переглядів з браузера. Майте на увазі, що це не призведе до видалення даних, зібраних Google протягом усього періоду часу.

Якщо ви бажаєте видалити дані з сервера Google, ви можете зробити це в особистому кабінеті Google. Просто натисніть кнопку «Зупинити синхронізацію» на цій сторінці після входу за допомогою облікових даних Google.

Як видалити обліковий запис Google із браузера Chrome

Після видалення даних із цієї сторінки всі дані синхронізації Google Chrome будуть видалені. Тепер ви можете по-новому використовувати браузер Google Chrome зі своїм обліковим записом Google, не зберігаючи колишню історію відвідувань або інші речі, які автоматично синхронізуються.

nBook
Додати коментар